U službi humanosti

Završna faza projekta "Okreni pedalu, pokreni promjenu" i planirani nastavak projekta

Završna faza projekta “Okreni pedalu, pokreni promjenu” i planirani nastavak projekta

18. kolovoza 2020.
|

Projekt “Okreni pedalu, pokreni promjenu” financiran iz Europskog socijalnog fonda ušao je u završnu fazu koja obuhvaća edukaciju djelatnica za zvanje njegovatelja. Djelatnice su krenule na edukaciju koju provodi Srednja strukovna škola Kotva u Sisku a koja će trajati do 30. studenog 2020. s čime ujedno i završava provedba Projekta.

Nakon isteka projekta planiramo prijaviti nastavak projekta na poziv „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II“.

Pravo na upis u evidenciju za nastavak projeta imaju starije i nemoćne osobe, osobe u potrebi i osobe sa invaliditetom. Ne mogu se duplirati usluge pomoći u kući, odnosno osoba može primati pomoć samo od jednog pružatelja usluga. Također, prema pravilima projekta u okviru programa Zaželi, osoba koja prima neki vid pomoći od Centra za socijalnu skrb ne može biti uključena u projekt. Faza II će se provoditi na području na kojem se provodila faza I a to je uže i šire područje grada Siska (Caprag, Viktorovac, Zeleni Brijeg, Galdovo, Centar, Sisačka Odra, Veliko Svinjičko i Kratečko).

Kontak osoba u Gradskom društvu Crvenog križa Sisak je voditelj projekta Miroslav Čavić. Detaljne informacije o nastavku projekta, te upis u evidenciju korisnika, možete dobiti na telefon 099/589-6460 (Miroslav Čavić). Molimo Vas da zovete radnim danima (ponedjeljak – petak) u vremenu od 9 do 12 sati. Hvala Vam na razumijevanju